Hem » Stayve » BB Glow n03

BB Glow n03

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
1199,00 SEK

Beskrivning

STAYVE nr. 3 Deep

Nr 3 Deep ? detta är en mörk nyans som är idealisk för personer med medium till mörk hudkomplex och rekommenderas också för de som är solbrända eller har brons hudtoner. BB Glow Stayve Dermawhite-serum har utformats för att behandla din hud på ett säkert och intensivt sätt. Det är lämpligt för alla hudtyper och toner. Det hjälper till att minska fräknigt utseende och missfärgning av huden som orsakas av fotoåldring och akne. Ampuller innehåller en extra grund, i kombination med niacinamid och peptid för effektiv ljusning och åldrande. De tillåter omedelbar hydrering av huden, vilket gör att huden känns mjuk och fyllig. Denna behandling är perfekt för torr, solskadad hud, pigmenterade och ojämna hudtoner, trött och känslig hud som kräver intensiv fukt. BB Glow-serum penetreras in i huden med hjälp av en mikro-nålanordning med 0,25 mm till 1 mm nålar. Efter penetrering kommer BB-krämampuller som injiceras i huden att smälta in och anpassas efter kundens hudton.

BB Glow Ampullen är bra för:

Omedelbar hydrering av huden, ger gradvis ljusare effekt, neutraliserar fria radikaler, återställer strålande hud och till och med hudton, minskar missfärgning av huden, täpper inte till dina porer till skillnad från att använda BB-krämer eller sminkfundament

Boxen innehåller 10 ampuller x 8 ml

Produkten innehåller inte: parabener, mineralolja, bensofenon, formaldehyd, syntetisk färg.

Inte testat på djur

INGREDIENSER:

Vatten, glycerol, niacinamid, titandioxid, aluminiumhydroxid, trietoxikaprylylsilan, propylenglykol, cyklopentasiloxan, cyklohexasiloxan, cetyletylhexanoat, mineralolja, polysorbat 80, stearinsyra, cetearylalkohol, sulfat, glyceros Sorbitan Sesquioleate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Borago Officinalis Extract, Citrus Unshiu Peel Extract, Ligustrum Japonicum Fruit Extract, Cnidium Officinale Root Extract, Rhus Semialata Gall Extract, Opuntia Coccinellifera Fruit Extract Persace, Peachus ) Kärnekstrakt, Pinus Sylvestris blad extrakt, Pueraria Lobata rot extrakt, Ginkgo Biloba blad extrakt, Trichosanthes Kirilowii rot extrakt, dinatrium EDTA, fenoxietanol, Tocopheryl Acetate, Rh-Oligopeptide-1, Röd järnoxid, svart järnoxid, gul järnoxid Doft.

Utgångsdatum:

Anges på lådan

Öppnad ampull används inom 2 veckor och förvara kylt.

Specifikationer

Artnr: 010
Lagerstatus: I lager

Omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

  • 2499,00 SEK